Известие

Collapse
No announcement yet.

глупав въпрос за дигиталния термометър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• глупав въпрос за дигиталния термометър

Здравейте колеги!
    Имам един доста глупав въпрос но си нямам и на понятие защо е така.
    Значи имам 145-ца и горе на капака там дето са лампите имам дигиален термометър показва температурата вътре в купето и отвън.
    Интересува ме защо се вклучва само когато съм пуснал габаритите не може ли да се вклучва без тях?

на принципа на часовника трябва да е, но аз досега термометър на 145\6 не съм виждал
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Я цъкни едно фото да видим за какво става въпрос, че нищо не се разбира от обяснението ти. Най-вероятно е допълнително слаган, и свързан по този начин.
      146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Междудругото мисля, че и аз имам датчик за показване на температурата под дясното огледало съвсем на скоро го забелязах но къде изобразява градусите идея си нямям.
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

Датчик и аз имам ама няма никъде, където да се показва температурата
          146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Мда наистина обяснението ми е доста бездарно
            По късно имам работа по колата и ще цъкна едно фото според мен е слаган допълнително ,защото малко си му личи но защо е свързан по този дебилен начин нямам идея

Comment

Ето го

Comment

Първоначално публикувано от StarChild
                Междудругото мисля, че и аз имам датчик за показване на температурата под дясното огледало съвсем на скоро го забелязах но къде изобразява градусите идея си нямям.
                Никъде... Тоя датчик е заради климатика...
                Иначе това което колегата е снимал е слагано допълнително. Най-вероятно захранването му е хванато за подсветката и работи само на габарити.

AR 145 QV '97

Comment

Сега обмислям да му преместя захранването на това чудо че така с тези габарити не ми харесва.
                  Но е яка машинката малко ме съмнява във верността но все пак си е добро изобретение

Comment

А ето и самата красавица (малко е мръсна но няма как)

Comment

Първоначално публикувано от chico
                      Първоначално публикувано от StarChild
                      Никъде... Тоя датчик е заради климатика...
                      Иначе това което колегата е снимал е слагано допълнително. Най-вероятно захранването му е хванато за подсветката и работи само на габарити.
                      Прав си колега наистина е от климатика инак може да се върже към датчик като този на колегата junkhead и да показва температурата на купето вън и вътре. junkhead джуниърето е много яко браво!
                      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                      sigpic

Comment

Working...
                      X